Életviteli praktikák

“A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.” (Paulo Coelho)
Életviteli praktikák

Életviteli praktikák (kép:pixabay)

Sokszor érzed azt, hogy összeomlik körülötted minden és változás kellene? Szeretnél pozitívabban gondolkodni, de nem tudod hogyan kezdd el? Szemléletet váltanál, de nem tudod, hogyan fogj bele? Változtatnál az életeden, de tanácstalan vagy?
Biztos vagyok benne, hogy eljött a te időd…
Sokszor ötlik a fejedbe a gondolat, hogy az életed mostani szakaszában nem vagy jó helyen? Biztos, hogy a legjobb dolgok történnek veled? Kerestél már -akár gondolatban is- egy új irányt, vagy elképzelést, hogy merre is kellene tartanod ezután? Próbáltad már megtalálni azt az utat, amin szívesebben járnál a mindennapok során? Érezted már úgy, hogy a mostani élethelyzetedben nem találod meg igazi önmagad?
Azt gondolom segíthetek neked…
Életviteli praktikák

Életviteli praktikák (kép:pixabay)

Sokszor, amikor önmagad keresed, valójában egy utat keresel, amire eddig nem találtál rá. Azt az utat ami elvisz majd téged oda, ahol valójában lenned kell. Amikor felébred benned az öntudat és felébred benned a lélek hangja, akkor van igazán elhívódásod valami ismeretlen dolog felé. Amiről csak annyit tudsz, vagy inkább érzel, hogy arra kell tartanod, azt kell elérned! Amint az ébredésed megvan, útkeresővé válsz és onnantól megnyílik előtted az a kapu, amelyen keresztül egy új útra léphetsz és megkeresheted valódi önmagad. Ez az út életed legcsodálatosabb útja lesz és egyben ez az út lesz az is, amin a legtöbb megtapasztalást fogod megélni.
Készen állsz a változásra, változtatásra? Készen állsz arra, hogy a magad kezébe vedd a sorsod és megteremts magadnak egy új életet?
Amint elég bátor vagy és elég határozott arra, hogy a kezedbe vedd a saját életed irányítását máris nyertél. Nyertél egy lehetőséget arra, hogy mindenben megtaláld az újat és megkeresd azt ami szebbé és jobbá teszi az életed.
Várlak téged szeretettel! Életviteli praktikákkal, szemléletváltó és lélekébresztő gondolatokkal és egy olyan lámpással, amely megvilágítja előtted az utat.
A foglalkozás 5.000 Ft alkalmanként (1-1,5 óra időtartam)
Bejelentkezés, bővebb információ:
(20) 4365-220
gantramate@gmail.com
Gantramate – A lelked ébredése
Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Korábbi írásaimat itt olvashatod!
Követheted oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!
Közvetlen üzenet küldése
Frissítő jellegű talpmasszázs
Szabó-Tóth Dáviddal a budapesti Világkupán 2019
Sportolók lelki-szellemi felkészítése
Menü