Az alábbi blogbejegyzésben összeszedtem a novemberben induló foglalkozásaimat. Most ezekről fogok részletesebben írni és betekintést adni a várható programokba. Illetve a bejegyzés végén egy kis előzetest adok a decemberben várható programokról is. Érdemes végigolvasni az elejétől a végéig!

November hónapban induló foglalkozások

Mentális és fizikai Önbizalomnövelő tréning

Állj már egy kicsit jobban ki magadért! Legyél már határozottabb és szedd össze magad jobban! Tegyél többet magadért és a bátorságodért!
A bátorság próbája novemberGyakran mondanak neked ilyen mondatokat? Gyakran vágják a fejedhez a fenti gondolatokat? Magadban pedig azt gondolod: „Milyen jó lenne, ha könnyen menne mindez!” Engedd meg, hogy segítsünk, és megmutassuk, hogy te is tudod érvényesíteni a véleményedet! Nem kell mindig lehajtott fejjel elballagnod!
Ha már a fellépésed azt sugallja, hogy biztos vagy magadban, a későbbiekben is sokkal könnyebben haladsz előre. Két dologra van szükséged: belső és külső tartásra; hogy bízz magadban és ezt ki is tudd sugározni a környezeted felé.
Ebben tudunk most neked segíteni két pillérre támaszkodó tréningünkkel, amelyet az X5Gymmel közösen szervezünk:
• mentális tréningünk során az önismeret elmélyítésével utat nyitunk az önbizalom megerősödése felé,
• fizikai tréningünk során az erő kisugárzására, megjelenítésére fókuszálunk.
A foglalkozások két hétvégén zajlanak, összesen 4 alkalommal.
Egy foglakozás időtartama maximum 3 óra, amely az alábbiak szerint épül fel:
• 1 óra önismereti jellegű mentális felkészítés (önbizalomnövelés, összpontosítás erősítés, mentális felkészítés, önismeret)
• 1,5 óra küzdősport (ütés-rúgás alapok, alapvető technikák, gyakorlatok)
• 30 perc kiértékelés, kötetlen beszélgetés (visszacsatolások, vélemények, tapasztalatok megosztása közösen)
A foglalkozáson maximum 12 fő vehet részt.
A tréning ára összesen: 25.000 Ft/fő (2*2 alkalom)
November 7. előtti regisztráció esetén 20.000 Ft
Az Önbizalomnövelő tréning november 16-án 14:00-kor veszi kezdetét.
Egy korábbi írásomat ezzel a témával kapcsolatban itt olvashatod!

Játék a csillagjegyekkel a Zodiákus mentén

A zodiákus játék november12 csillagjegy – 12 ember, azaz minden csillagjegy képviseletében egy résztvevő. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak most mind egy helyen, de külön szerepben. Mégpedig a saját csillagjegyének megfelelő szerepben, azaz önmagát képviselve.
Ismered a saját csillagjegyed? Tudod, hogy milyen alaptulajdonságokat hordoz magában? Esetleg érzelgősebb vagy az átlagnál és sűrűn ér csalódás emiatt? Inkább tárgyilagos típus vagy, aki két lábbal áll a földön? Az intellektuális oldalad erősebb, vagy a harciasságot birtoklod és jó lenne néha kordában tartani az erőt, amivel rendelkezel?
Számtalan kérdés és néha jó lenne mindre választ kapni!
Vagy csak elég lenne egy kicsit jobban képbe kerülnöd a saját alapminőségeiddel, hogy jobban megértsd önmagad és mások viselkedését!
Egy játékra hívlak téged, amelyben most a saját csillagjegyed és te magad lehetsz a főszereplő. Kiszakadhatsz a hétköznapokból és végre önmagad lehetsz. Könnyed, de mégis szórakoztató kikapcsolódás felnőtteknek és kamaszoknak egyaránt.
A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, de tartalmaz kevés alapismeretet számodra a csillagjegyekkel és azok alap minőségeivel kapcsolatosan.
Pár fontos és hasznos információ a foglalkozásról:
-Csak 12 jelentkező esetén indul el a csoportfoglalkozás. Minden csillagjegy „képviselőjeként” egy ember jelentkezhet
-A foglalkozás 3 alkalomból áll. Az alábbi tervezett időpontok szerint:
november 22. péntek 18:00-20:00
november 29. péntek 18:00-20:00
december 6. péntek 18:00-20:00
-A foglalkozás időtartam minden alkalommal 2-2,5 óra
-A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, csak a csillagjegyek kapnak szerepet a játékokban és az alap tulajdonságaik.
-Önismereti jellegű feladatokkal és könnyed szituációs játékokkal dolgozunk. Mindezek mellett pedig csoportban és egyéniben való munka is gazdagítja a foglalkozást.
A foglalkozás ára: 12.500 Ft/fő de most Early Bird kedvezményként csak 9.990 Ft/fő/3 alkalom áron vehetsz részt a csoportfoglalkozáson. Az Early Bird kedvezmény november 17-ig érvényes!

Decemberre tervezett programok

Morzsaparti decemberbenA decemberi hónapra tervezek egy összejövetelt azok számára, akik az év folyamán megfordultak nálam. Ez egy amolyan „morzsaparti” lenne, ahol kellemesen eltöltenénk együtt 2 órát. Közben beszélgetnénk, felidéznénk az év közbeni legjobb pillanatokat és  kötetlenül megosztanánk egymással bármilyen gondolatot. Ide kortól, nemtől függetlenül mindenkit meghívok majd, mindegy hogy masszázson voltál nálam, egyéni foglalkozáson vettél részt, vagy valamelyik csoportfoglalkozásomon voltál résztvevő. Sőt a gyerekfoglalkozás ifjú titánjai is meghívót fognak kapni az összejövetelre a szüleikkel együtt! Ez a „morzsaparti” csak korlátozott számban lesz látogatható a hely befogadóképessége miatt, de aki időben jelzi a részvételi szándékát az biztosan ott lehet velünk.
Ezen felül tervben van egy meglepetés lehetőség is, amely szintén azoknak szól, akik megfordultak nálam az év folyamán. Én ezzel a lehetőséggel (is) szeretném meghálálni a bizalmat mindenkinek. Idén egy igen komplex ötlettel rukkolok majd elő, hogy mindenki megtalálja a számításának megfelelő és lelkének kedves ajándékot.

Bejelentkezés, bővebb információ:

 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése
…és ne feledd! A választás a tiéd, én csak egy lehetőség vagyok számodra!
Korábbi írásaimat itt olvashatod!
Követheted oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.