Igaz, hogy még nincs vége az évnek, de egy kicsit előre tekintek és megmutatom nektek, hogy milyen programok, foglalkozások várhatóak a 2020-as év első hónapjában. A meglévő foglalkozásaim és szolgáltatásaim mellett, új dolgokkal is jelentkezem a jövő évtől. Alább minden hasznos és fontos információ a januári hónappal kapcsolatban.

Január hónapra tervezett programok

Jővőtervező Workshop (2020. január 11.)

Eleged van abból, hogy minden év eleje üres fogadalmakkal indul, amiket aztán nem tartasz be?  Meguntad azt, hogy a célkitűzéseidet soha nem tudod megvalósítani?
Sokszor akartál már életmódot váltani, új irányokat kitűzni, valódi változásokat elérni, de minden próbálkozásod kudarcba fulladt?
Ajánlok egy lehetőséget neked arra, hogy most másképpen történjen mindez! Gyere el és tervezzük meg együtt a 2020-as évedet és tűzzünk ki együtt elérhető és megvalósítható célokat!
Ráadásul mindezt 01.11-én egy varázslatosan jó energiájú napon!
Pár hasznos információ:
-A foglalkozásra maximum 8 résztvevő tud jelentkezni
-Időtartama 3*45 perc (maximum 3 óra)
-A részvételi díj 5.000 Ft, de Early Bird kedvezménnyel most csak 3.990 Ft-ért vehetsz részt a foglalkozáson
A kedvezmény ez év végéig érvényes, azaz 2019.12.31-ig történő jelentkezéssel tudod érvényesíteni
-Az ár tartalmazza a foglalkozáson használatos anyagköltséget
-Teával és egy kis nassolni valóval várlak téged
Gyere és tervezzünk együtt egy olyan jövőt, amelyben biztosan megtalálod önmagad és véghez tudod vinni a céljaid!

Gyerekfoglalkozás 1-3. osztályos tanulók részére II. szint
(2020. január 18.)

A 2019. szeptemberében sikeresen elindított gyerekcsoportunk elérkezett oda, hogy egy következő szintre lépjen. Ezeknek a kis titánoknak megnyílik a lehetőség arra, hogy egy szintet lépjenek előre. Az eddig megszerzett tudásra építkezve haladunk tovább és folytatjuk a közös munkát. Amit biztosan érinteni fogunk a foglalkozások során: agyfélteke játékok, elcsendesedés, összpontosítás erősítése, versenyhelyzetben cselekvés, bátorság és önbizalom növelése.
Ehhez a csoporthoz már nem lehet csatlakozni. hamarosan új csoport indul, amelyhez szintén szervezünk egy bemutató foglalkozást.

Játék a csillagjegyekkel a Zodiákus mentén II. foglalkozás
(Tervezett időpont: 2020. január 24.)

12 csillagjegy – 12 ember, azaz minden csillagjegy képviseletében egy résztvevő. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak most mind egy helyen, de külön szerepben. Mégpedig a saját csillagjegyének megfelelő szerepben, azaz önmagát képviselve.
Ismered a saját csillagjegyed? Tudod, hogy milyen alaptulajdonságokat hordoz magában? Esetleg érzelgősebb vagy az átlagnál és sűrűn ér csalódás emiatt? Inkább tárgyilagos típus vagy, aki két lábbal áll a földön? Az intellektuális oldalad erősebb, vagy a harciasságot birtoklod és jó lenne néha kordában tartani az erőt, amivel rendelkezel?
Számtalan kérdés és néha jó lenne mindre választ kapni!
Vagy csak elég lenne egy kicsit jobban képbe kerülnöd a saját alapminőségeiddel, hogy jobban megértsd önmagad és mások viselkedését!
Egy játékra hívlak téged, amelyben most a saját csillagjegyed és te magad lehetsz a főszereplő. Kiszakadhatsz a hétköznapokból és végre önmagad lehetsz. Könnyed, de mégis szórakoztató kikapcsolódás felnőtteknek és kamaszoknak egyaránt.
A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, de tartalmaz kevés alapismeretet számodra a csillagjegyekkel és azok alap minőségeivel kapcsolatosan.
Pár fontos és hasznos információ a foglalkozásról:
-A foglalkozásra még lehet jelentkezni azokra a nyitott helyekre, amelyekre még nincs jelentkező az adott csillagjegyből
-A foglalkozás tervezett időpontja január 17. 17:00
-A foglalkozás időtartama 3 óra
-A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, csak a csillagjegyek kapnak szerepet a játékokban és az alap tulajdonságaik.
-Önismereti jellegű feladatokkal és könnyed szituációs játékokkal dolgozunk. Mindezek mellett pedig csoportban és egyéniben való munka is gazdagítja a foglalkozást.
-A foglalkozás ára: 4.990 Ft/fő

Bemutató gyerekfoglalkozás 1-3. osztályos tanulók részére
(2020. január 25.)

Az első csoport sikerein felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy újra meghirdetjük a gyerekeknek szóló foglalkozásunkat. Természetesen ehhez is lesz bemutató foglalkozás, amelyet minden érdeklődő szíves figyelmébe szeretnénk ajánlani.
Alább egy részletes leírás a várható foglalkozásról:
Sokszor látok gyerekeket akik nem igazán találják a helyüket a mindennapokban. Látom azt is, hogy sokan nem, vagy csak nagyon nehezen képesek beilleszkedni egy-egy csoportba, vagy osztályba. Az is szembetűnő, hogy a mai rohanó világban nincs megfelelő stratégia a gyerekek kezében (legtöbbször a felnőttekében sem!), hogy miként kommunikáljanak társaikkal egy-egy szituáció során. Aztán ott vannak azok a lelki őrlődések, amikről egyáltalán nem beszélnek otthon a gyerekek és ez rányomja a bélyeget a napjaikra.
Egy nagyon kedves pedagógus barátommal arra az elhatározásra jutottunk, hogy gyerekeknek fogunk csoportos foglalkozásokat szervezni. Azt szeretnénk, ha átadhatnánk azt a tudást ami bennünk van és ami bennünk megfogalmazódott az évek során. A gyerekfoglalkozásokat nyílt nap (bemutató foglalkozás) előzi majd meg, amelyen egy jelképes díj ellenében lehet majd részt venni. A foglalkozássorozat szeptemberben útnak indul, amely a tervek szerint decemberig fog tartani.
A gyerekfoglalkozásról bővebben itt olvashatsz

Januártól új foglalkozások

A 2020-as évtől szélesedik a szolgáltatásaim köre. A meglévő szolgáltatások megtartása mellett új dolgokkal is szeretnék a jövőben előrukkolni.
A tervezett új szolgáltatásaimról röviden:

Párkapcsolati hídépítő foglalkozás

Sokszor tapasztalom, hogy a hozzám forduló emberek esetében a legtöbbször a problémák hátterében párkapcsolati dolgok is meghúzódnak. Az eddigi munkásságom során, már több alkalommal fordult elő, hogy párok is bejelentkeztek hozzám. Szerettek volna ugyanis válaszokat kapni azokra a dolgokra, amelyek miatt döcögve halad a kapcsolatuk. A célom mindig az, hogy segítsek hidat építeni két ember közé és megpróbáljam megszüntetni azt, hogy továbbra is árkot ássanak egymás között. Ha van híd, akkor lesz út is a másik emberhez, de leginkább a szívéhez!
Felismerve ezt a mindennapokban valósan fennálló problémát úgy gondoltam, hogy ezentúl lehetőséget biztosítok arra, hogy párok is bejelentkezzenek hozzám foglalkozásra. Nem akartam a merev dogmák között maradni és azt sem akartam, hogy egy túlmisztifikált és hivatalos névvel illessek valamit, amit viszonylag egyszerűen is meg lehet fogalmazni. Így nemes egyszerűséggel a „Párkapcsolati hídépítő” nevet választottam.
Ha úgy érzed, hogy otthon nem úgy mennek a dolgok mint a kezdetek-kezdetén. Ha úgy látod, hogy elbeszéltek egymás mellett és nem halljátok már meg egymás szavát. Ha a szív helyett az ego és az egyéni sérelem játszik vezető szerepet a mindennapokban. Ha eljött az ideje, hogy ezen szívesen változtatnál, vagy legalábbis megpróbálnád rendbe rakni a magánéletedet, akkor várlak szeretettel! Könnyed beszélgetések, sorsfordító és életformáló gondolatok és egymás tulajdonságainak hatékony és pontos megismerése mellett egy minden nap járható híd felépítése a cél kettőtök közé.
Várlak szeretettel, ha úgy érzed, hogy én vagyok az utad!

Önismereti klubdélután

Elindítok egy kezdeményezést, amellyel az a célom, hogy az emberek számára elérhetővé tegyek egy lehetőséget. Ez a lehetőség pedig arról szól, hogy lenne egy olyan hely és egy olyan társaság, ahol mindenki szabadjára engedhetné a gondolatait. Nem szólna másról mindez, mint egy kötetlen beszélgetésről egy kis közösség kovácsolásról és egy kis kikapcsolódásról a mindennapokból. Nincs konkrét tervem az időpontokat illetően, de talán úgy látom helyesnek, ha 2-3 hetente lenne egy kis összejövetel.
Úgy tervezem, hogy az Önismereti klubdélutánon való részvételnek megszabott díja nem lesz. Az egész felajánlások alapján fog működni. Mindenki maga dönti el, hogy mennyire volt hasznos számára az aznapi összejövetel. Januárban ezt is szeretném útjára indítani. A részletekkel hamarosan jelentkezem majd.

Bejelentkezés, bővebb információ:

 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése
…és ne feledd! A választás a tiéd, én csak egy lehetőség vagyok számodra!
Korábbi írásaimat itt olvashatod!
Követheted oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.