Az év második hónapjában sem marad senki sem program vagy foglalkozás nélkül. Igyekeztem egy kicsit több csoportos foglalkozást összeállítani és elindítani. Ezeken a foglalkozásokon úgy gondolom, hogy bárki megtalálhatja a számítását, vagy kedvére találhat olyat, amiben felhőtlenül jól érzi majd magát. Összeszedtem egy csokorba mindet és megírtam hozzá a legfontosabb információkat is.

Február hónapra tervezett programok

Bemutató csoportfoglalkozás 1-3. oszt. tanulóknak (2020. február 8.)

Két pedagógus barátommal arra az elhatározásra jutottunk, hogy a jövőben, kétszer 5 alkalomból álló foglalkozás-sorozatot indítunk gyerekek részére.
Éppen ezért készítettünk egy bemutató foglalkozást, ahol egy kis betekintést lehet majd nyerni a munkánkba. Azt szeretnénk ezzel elérni, hogy a hozzánk érkező gyerekekben kialakuljon egy szimpátia irányunkban. Így maguk is meg tudják majd ítélni, hogy szívesen jönnének-e hozzánk foglalkozásra. Továbbá az is célunk mindezzel, hogy a szülők is megismerhessenek minket közelebbről és ha kíváncsiak bármire, akkor feltehessék kérdéseiket.
Kiknek javasoljuk?
– bátorságot keresőknek
– kommunikációban elveszőknek
– közösségben helykeresőknek
– konfliktusban alulmaradóknak
– csapatjátékban vonakodóknak
– szereplésben bátortalanoknak
A foglalkozással kapcsolatos legfontosabb információk:
-maximum 12 gyermek vehet részt a nyílt napon
-minden gyermekkel 1 fő kísérő beülhet a foglalkozásra
-a bemutató foglalkozás, nyílt nap időtartama maximum 75 perc
-a foglalkozás ára: 1.500 Ft/fő

Önismereti jellegű felnőtt csoport (2020. február 15.)

Önismereti jellegű felnőtt csoportfoglalkozást indítok, amelynek elsődleges célja az, hogy megtanuld felhőtlenül jól érezni magad a mindennapokban. Megtanuld könnyedén, játékosan felfogni az életben veled szembe jövő szituációkat, feladatokat. Mindezeken felül úgy gondolom, hogy segíthet a mindennapi problémák megértésében. Segíthet továbbá nyitottabbá válnunk, és ezáltal jobban beilleszkednünk a környezetünkbe. Megérthetjük általa mások viselkedési mintáit, szokásait és ennek eredményeként könnyebben elfogadhatunk bárkit. Bátrabbak és befogadóbbak lehetünk és ezáltal megtanulhatunk megbirkózni olyan dolgokkal is, amiket eddig nem tettünk meg.
Pár hasznos információ a foglalkozással kapcsolatban:
-Az önismereti csoport maximum 8 fővel indul útjára
-A csoport célja, hogy fejlődj mind lelkileg, mind szellemileg. Leginkább azokon a területeken, amiben nem vagy annyira magabiztos a hétköznapokban. És persze mindezek mellett jól érezd magad!
-Az önismereti csoportfoglalkozások során játékos feladatok formájában különböző témaköröket érintünk, mint például önbizalom növelése, kommunikáció, elfogadás, gondolkodás és cselekvés az egyén és a csapat szintjén.
-Kezdetben 5 egymásra épülő csoportfoglalkozás lesz, különböző időpontokban. Ha a csoportnak tetszik és szeretne tovább haladni, akkor ezt követi majd egy másik 5 alkalmas csoportfoglalkozás.
-Egy foglalkozás időtartama 2-2,5 óra
-A foglalkozás ára 20.000 Ft/fő (5 alkalom)
(2 részletben való kifizetésre van lehetőség)

Játék a Csillagjegyekkel a Zodiákus mentén II. (2020. február 21.)

12 csillagjegy – 12 ember, azaz minden csillagjegy képviseletében egy résztvevő. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak most mind egy helyen, de külön szerepben. Mégpedig a saját csillagjegyének megfelelő szerepben, azaz önmagát képviselve.
Ismered a saját csillagjegyed? Tudod, hogy milyen alaptulajdonságokat hordoz magában? Esetleg érzelgősebb vagy az átlagnál és sűrűn ér csalódás emiatt? Inkább tárgyilagos típus vagy, aki két lábbal áll a földön? Az intellektuális oldalad erősebb, vagy a harciasságot birtoklod és jó lenne néha kordában tartani az erőt, amivel rendelkezel?
Számtalan kérdés és néha jó lenne mindre választ kapni!
Vagy csak elég lenne egy kicsit jobban képbe kerülnöd a saját alapminőségeiddel, hogy jobban megértsd önmagad és mások viselkedését!
Egy játékra hívlak téged, amelyben most a saját csillagjegyed és te magad lehetsz a főszereplő. Kiszakadhatsz a hétköznapokból és végre önmagad lehetsz. Könnyed, de mégis szórakoztató kikapcsolódás felnőtteknek és kamaszoknak egyaránt.
A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, de tartalmaz kevés alapismeretet számodra a csillagjegyekkel és azok alap minőségeivel kapcsolatosan.
Pár fontos és hasznos információ a foglalkozásról:
-Csak 12 jelentkező esetén indul el a csoportfoglalkozás. Minden csillagjegy „képviselőjeként” egy ember jelentkezhet
-A foglalkozás 1 alkalomból áll.
-Kezdés február 21-én 17:30-kor
-A foglalkozás időtartama: 3 óra
-A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, csak a csillagjegyek kapnak szerepet a játékokban és az alap tulajdonságaik.
-Önismereti jellegű feladatokkal és könnyed szituációs játékokkal dolgozunk. Mindezek mellett pedig csoportban és egyéniben való munka is gazdagítja a foglalkozást.
A foglalkozás ára: 4.990 Ft/fő

Kamaszoknak szóló Önismereti jellegű csoport (2020. február 22.)

Szeretnél sokkal bátrabb és határozottabb lenni az életben? Örülnél, ha nagyobb lenne az önbizalmad? Szeretnéd sikerre vinni az elképzeléseidet és ezzel megvalósítani a céljaidat? Jó érzéssel töltene el, ha új barátokat szereznél? Szeretnél végre felhőtlenül beilleszkedni bárhová és nem feszengeni egy új társaságban? Nyugalommal töltene el, ha végre bátrabban tudnál kommunikálni? Vagy csak egyszerűen kipróbálnád magad és megnéznéd, hogy te mire vagy képes jelenleg?
Ha betöltötted már a 14. életévedet, de nem vagy még 18, akkor ez a foglalkozás neked szól!
Úgy érzed eljött az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsodat és megtanuld irányítani a saját életedet? Ha elég bátor vagy és szeretnél végre fejlődni és változtatni a körülötted lévő dolgokon, akkor köztünk a helyed!
Egy-két fontos és hasznos információ:
-A csoport maximum 8 fővel indul útjára
-A csoport célja, hogy fejlődj mind lelkileg, mind szellemileg. Leginkább azokon a területeken, amiben nem vagy annyira magabiztos a hétköznapokban. És persze mindezek mellett jól érezd magad.
-A csoport a foglalkozások során együtt halad mindenben. Kötetlen feladatokkal és könnyed gyakorlatokkal dolgozunk és közben sokat beszélgetünk, mert a dolgok megértése és elsajátítása a cél.
-Kezdetben 3 egymásra épülő csoportfoglalkozás lesz különböző időpontokban. Ha a csoportnak tetszik és szeretne tovább haladni, akkor ezt követi majd egy másik 3 alkalmas csoportfoglalkozás..
-A foglalkozás ára 9.990 Ft/fő/3 alkalom

Varázsléptek a Hála és a Számmisztika mentén (2020. február 22.)

2020. 02. 22. egy varázslatosan jó dátum ahhoz, hogy tovább lépj az életedben! Jó lehetőség továbbá arra is, hogy bátrabban szembenézz az életedben található problémákkal és megoldást találj rájuk.
Gondoltál már arra, hogy lehetne sokkal jobb minden körülötted? Eszedbe jutott mostanában, hogy miért is vagy valójában hálás? Ismered magad és a határaidat? Tudod, hogy a számmisztika szerint milyen minőségeket hordozol magadban?
Számtalan kérdés lehet az életedben és elképzelhető, hogy megfelelő választ kaphatsz rájuk.
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy egy önfeledt este keretein belül együtt dolgozhatnánk a hála témakörén és mellette betekintést nyernénk közösen a számmisztika világába. Mindezt Varázsléptekkel tennénk, hogy az irányt és a célt is jobban magunkénak érezzük.
Ha úgy érzed szívesen töltenél el egy önfeled délutánt és szívesen mélyülnél el önmagad megismerésében, akkor várlak szeretettel!
Pár hasznos információ a foglalkozásról:
-A foglalkozásra maximum 8 résztvevő tud jelentkezni
-Időtartama 3*45 perc
-A részvételi díj 5.000 Ft, de Early Bird kedvezménnyel most csak 3.990 Ft-ért vehetsz részt a foglalkozáson
A kedvezményt 2020.02.15-ig történő jelentkezéssel tudod érvényesíteni
-Az ár tartalmazza a foglalkozáson használatos anyagköltséget
-Teával és egy kis nassolni valóval várok minden kedves résztvevőt

Bejelentkezés, bővebb információ:

 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése
…és ne feledd! A választás a tiéd, én csak egy lehetőség vagyok számodra!
Korábbi írásaimat itt olvashatod!
Követheted oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.