Március hónapban is igyekeztem úgy összerakni a programokat, hogy mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, kikapcsolódást. Jó szokásomhoz hűen összeszedtem egy helyre minden fontos információt a március hónapban induló foglalkozásokkal, programokkal kapcsolatban. És a megszokott metódus szerint egy kis előzetes is szerepel a bejegyzés végén.

Március hónapra tervezett programok

Kedvezményes nőnapi Shiatsu masszázs (2020. március 6-7.)

Kedves Hölgyeim!
Ez a lehetőség most nektek szól! Ha jártál nálam akkor azért, ha még nem jártál nálam, akkor azért! Ezzel a kedvezményes Shiatsu masszázs lehetőséggel ugyanis nektek szeretnék kedveskedni Nőnap alkalmából.
Mire jó a Shiatsu masszázs, kiknek javaslom?
-Testben és lélekben megújulásra vágyóknak
-Változást keresőknek
-Útjukat egyengetőknek
-Körforgásban elfáradóknak
-Válaszutakon eltévedőknek
-Negatív gondolkodásból a pozitív felé kacsintgatóknak
-Relaxációra vágyakozóknak
-Megrekedés miatt tanácstalanoknak
-Töltekezésre áhítozóknak
A kedvezményes masszázs ára: 3.500 Ft
A masszázs időtartama: 45-50 perc
A Shiatsu masszázs ruhában történik a földön, egy kényelmes szivacson, a vendég pedig laza és kényelmes ruházatot visel.
Amit feltétlenül hozz magaddal: kényelmes váltóruha, váltózokni!
Figyelem! Ez a lehetőség nem váltható utalványra! Csak a megadott időpontban, előzetes bejelentkezés alapján veheted igénybe a kedvezményt és a szolgáltatást!

Masszázzsal és mozgással az Egészségért – Viktória Központ (2020.március 13.)

Március 13-án pénteken, egy csodás programra invitálunk mindenkit a Viktória Központba.
Színes programokkal, masszázslehetőségekkel, önismereti jellegű beszélgetésekkel várjuk azokat akik szeretnének egy önfeledt napot eltölteni és közben kikapcsolódni, feltöltődni.
Ezen a napon díjmentesen vehető igénybe számos harmonizáló és fizikai, testi jólétet javító masszázsforma. A masszázsokat olyan masszőrök végzik, akik felajánlották, hogy munkájukkal hozzájárulnak a Viktória Központ programjainak színesebbé tételéhez.
Mindezek mellett lehetőség nyílik lelki-szellemi feltöltődésre is beszélgetések és mini workshopok formájában.
Ha úgy érzed, hogy változtatnál a napjaidon, vagy csak kíváncsi vagy és kipróbálnád a program nyújtotta lehetőségeket, vagy csak egyszerűen szeretnéd egy szuper közösségben jól érezni magad, akkor köztünk a helyed!
Gyere és töltekezz velünk fizikailag, lelkileg és szellemileg egyaránt. Szeretettel várunk!

Játékos gyermekjóga a mese szárnyán (2020. március 14.)

Egy varázslatosan szép utazásra és kalandra hívunk téged. Mégpedig egy olyan utazásra, ahol te magad is lehetsz főhős. Most a mese birodalmába utazunk egy olyan kirándulásra, ahol sok szép élményben lehet részed velünk együtt közösen. Mindezt a jóga évezredes hagyományaival és gyakorlataival karöltve hozzuk most el neked.
Játékos jellegű jógafoglalkozást indítunk – Ádám Bernadettel közösen – ahol egy mese keretein belül fogunk egy előre megtervezett gyakorlatsort végrehajtani. A mesét hívjuk segítségül arra, hogy a gyerekeknek élvezetesebb, örömtelibb, felhőtlenebb szórakozásban legyen részük a jógafoglalkozás során. Így mindenki a történet szereplőjévé válik, vagy a bátrabbak akár igazi főhőssé is.
Miről szól ez a foglalkozás?
A test jóga általi átmozgatásàn felül, egy összetett feladatokkal tarkított felhőtlen és vidám egy órás foglalkozásra hívjuk a gyerekeket. A jógafoglalkozás során egy élőben előadott, saját magunk által megírt mese alapján, a résztvevők jóga gyakorlatokat hajtanak végre, amelyekkel a mese szereplőit fogják életre hívni. Így önmaguk is aktív részeseivé válnak a történetnek. Mindeközben pedig az összpontosítást erősítő és a figyelem megtartását célzó, játékos feladatokkal fogjuk tarkítani ezt az önfeledt 60 percet. A relaxációt is segítségül hívjuk. A Mesejóga foglalkozás során ugyanis játékos, de hatékony formában relaxálunk és ezáltal tanulunk meg ellazulni.
A legfontosabb információk röviden:
– A foglalkozás időtartama 60 perc
– A játékos jógára 6-9 éves gyerekek érkezhetnek
– A résztvevők száma maximum 6 fő
– A foglalkozáson saját magunk által megírt történet kerül előadásra
– A jógafoglalkozáson laza, kényelmes viselet javasolt
– A szülők gyermekeiket megvárhatják, az előtérben van erre a célra kialakított helyiség
– A foglalkozás kedvezményes bevezető ára: 990 Ft/fő/alkalom
– Túljelentkezés esetén még egy foglalkozást indítunk

Játék a Csillagjegyekkel a Zodiákus mentén új csapattal (2020. március 21.)

Új történet indul, új csapat verbuválódik a játékra
12 csillagjegy – 12 ember, azaz minden csillagjegy képviseletében egy résztvevő. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak most mind egy helyen, de külön szerepben. Mégpedig a saját csillagjegyének megfelelő szerepben, azaz önmagát képviselve.
Ismered a saját csillagjegyed? Tudod, hogy milyen alaptulajdonságokat hordoz magában? Esetleg érzelgősebb vagy az átlagnál és sűrűn ér csalódás emiatt? Inkább tárgyilagos típus vagy, aki két lábbal áll a földön? Az intellektuális oldalad erősebb, vagy a harciasságot birtoklod és jó lenne néha kordában tartani az erőt, amivel rendelkezel?
Számtalan kérdés és néha jó lenne mindre választ kapni!
Vagy csak elég lenne egy kicsit jobban képbe kerülnöd a saját alapminőségeiddel, hogy jobban megértsd önmagad és mások viselkedését!
Egy játékra hívlak téged, amelyben most a saját csillagjegyed és te magad lehetsz a főszereplő. Kiszakadhatsz a hétköznapokból és végre önmagad lehetsz. Könnyed, de mégis szórakoztató kikapcsolódás felnőtteknek és kamaszoknak egyaránt.
A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, de tartalmaz kevés alapismeretet számodra a csillagjegyekkel és azok alap minőségeivel kapcsolatosan.
Pár fontos és hasznos információ a foglalkozásról:
-Csak 12 jelentkező esetén indul el a csoportfoglalkozás. Minden csillagjegy “képviselőjeként” egy ember jelentkezhet
-A foglalkozás 1 alkalomból áll.
-Kezdés március 21-én 17:00-kor
-A foglalkozás időtartama: 2 óra
-A foglalkozás nem asztrológiával foglalkozik, csak a csillagjegyek kapnak szerepet a játékokban és az alap tulajdonságaik.
-Önismereti jellegű feladatokkal és könnyed szituációs játékokkal dolgozunk. Mindezek mellett pedig csoportban és egyéniben való munka is gazdagítja a foglalkozást.
A foglalkozás ára: 4.990 Ft/fő

Varázsléptek a Hála és a Számmisztika mentén (2020. március 21.)

2020. 03. 21. egy varázslatosan jó dátum ahhoz, hogy tovább lépj az életedben! Jó lehetőség továbbá arra is, hogy bátrabban szembenézz az életedben található problémákkal és megoldást találj rájuk.
Gondoltál már arra, hogy lehetne sokkal jobb minden körülötted? Eszedbe jutott mostanában, hogy miért is vagy valójában hálás? Ismered magad és a határaidat? Tudod, hogy a számmisztika szerint milyen minőségeket hordozol magadban?
Számtalan kérdés lehet az életedben és elképzelhető, hogy megfelelő választ kaphatsz rájuk.
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy egy önfeledt este keretein belül együtt dolgozhatnánk a hála témakörén és mellette betekintést nyernénk közösen a számmisztika világába. Mindezt Varázsléptekkel tennénk, hogy az irányt és a célt is jobban magunkénak érezzük.
Ha úgy érzed szívesen töltenél el egy önfeled délutánt és szívesen mélyülnél el önmagad megismerésében, akkor várlak szeretettel!
Pár hasznos információ a foglalkozásról:
-A foglalkozásra maximum 8 résztvevő tud jelentkezni
-Időtartama 3*45 perc
-A részvételi díj 5.000 Ft, de Early Bird kedvezménnyel most csak 3.990 Ft-ért vehetsz részt a foglalkozáson
A kedvezményt 2020.03.15-ig történő jelentkezéssel tudod érvényesíteni
-Az ár tartalmazza a foglalkozáson használatos anyagköltséget
-Teával és egy kis nassolni valóval várok minden kedves résztvevőt
Mindezeken felül még tervben van egy spirituális témájú foglalkozás is, amelynek a részleteivel később jelentkezem majd. Ennek a tervezése és teljes megalkotása még folyamatban van. Annyit lehet tudni azért előre, hogy a minőségeink használata az életünkben és az építőköveink megalkotása a mindennapokban lesz a fő témája.
Egy kicsit úgy tűnhet, hogy a „Karolj fel egy gyermeket” programom nem ad magáról életjelet. Ennek annyi csak az oka, hogy a háttérben folyik a munka. Úgy tűnik, hogy az első szerencsés gyermek hamarosan kiválasztásra is kerül. Amikor megvan jelentkezni fogok ezzel kapcsolatban.
Amit nem sikerült még idő hiányában összehozni: Önismereti klubdélután, Párkapcsolati hídépítő foglalkozás. AMi késik, nem múlik. Nem tudtam még gombot varrni erre a történetre, de igyekszem, rajta vagyok!

Áprilisi előzetes

Tervben van, hogy április hónapban a gyermekfoglalkozásokat színesebbé és változatosabbá tesszük. Azért a többes szám, mert mostanra lett egy kis csapatom, akikkel célul tűztük ki, hogy szeretnénk minél több gyermekfoglalkozást létre hozni. Ezekkel a gyerekfoglalkozásokkal pedig örömet és jókedvet hozni minél több gyermek, no és persze szülő életébe. Áprilisban további gyermekekre szabott program várható, amelyekről igyekszem mihamarabb beszámolni majd nektek!

Bejelentkezés, bővebb információ:

 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése
…és ne feledd! A választás a tiéd, én csak egy lehetőség vagyok számodra!
Korábbi írásaimat itt olvashatod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.