Lélekgyógyászat

Számmisztika és Lélekgyógyászat – az iránytű, ami a lélek hangját követi

Ezt a foglalkozást azért indítottam útjára, mert szeretnék olyan spirituális iránymutatást, egy lehetőséget az emberek kezébe adni, amellyel jobban és hatékonyabban megismerhetik önmagukat. Az én meglátásom szerint -bár ez a két dolog különbözik egymástól- mégis tökéletesen kiegészíti egymást. Pontosan miért is?

A Számmisztikát segítségül hívva a születési dátumodból az alap minőségeidet ismerheted meg mélyebben. Megláthatod azokat az erősségeidet, amelyekkel az életedben sokkal hatékonyabban tudnál működni. Megismerheted jobban és mélyebben azt, hogy valójában milyen az amikor harmonikusan működik minden körülötted. Megértheted azt, hogy mikor vagy egyensúlyban önmagaddal és környezeteddel. Ráláthatsz jobban arra, hogy mik azok a mozgató erők, amelyek életed legfontosabb részét képezik.

Ki is vagy valójában? Mi az életutad, mi az életfeladatod?

Téged keresünk, azt aki valójában vagy. Azt a valakit, akinek szüksége van egy pontos iránytűre, ami megmutatja neki, hogy merre kellene haladnia és mi a valódi küldetése az életben.

Itt kapcsolódik be a Lélekgyógyászat a történetbe. Innentől válik érdekessé, hogy miért ezt tettem párba a számmisztikával!

Számmisztika és Lélekgyógyászat – pontosan ezt a nevet adtam ennek a foglalkozásomnak

Éppen azért, mert a Számmisztikával megismert minőségeidet, lehetőségeidet, majd a Lélekgyógyászat szemszögéből fogjuk irányba helyezni. Ez egy szelíd lehetőség, egy lelki útmutatás, egyfajta hívó szó a léleknek. Valami, ami belülről ébreszt fel benned dolgokat. A lélek hangját! Azt, ami segít neked eligazodni ebben a világban és megtalálni a pontos helyed.

Egy kicsit bővebben a foglalkozás menetéről:

A foglalkozás elején egy rövid beszélgetéssel nyitunk. Ezt követően pedig a Számmisztika következik. A születési dátumodból kiszámolva az alap minőségeidet nekilátok annak értelmezésének. Igazából közösen beszéljük át annak minden részletét. A megértést keressük és téged, aki valójában vagy. Meg persze az életutadat is megvizsgáljuk. Aztán a Lélekgyógyászat szelíd praktikái következnek. Ellazulunk, elcsendesedünk és közben szóban vezetlek téged. Az irányokat jelöljük ki és azt, hogy a tűpontos iránytűd, a lélek hangja, merre vezet téged tovább az életben. Aztán lezárásként pedig összegezzük a foglalkozás minden mozzanatát és összegyűjtjük egy csokorba az információkat. Majd utadra engedlek egy pár felismeréssel és reményeim szerint egy derűsebb és energikus lelkiállapottal.

A foglalkozás időtartama: 2 óra

A foglalkozás díja: 25.000 Ft

Számmisztika és Lélekgyógyászat – az iránytű, amely a lélek hangját követi

Bejelentkezés, bővebb információ:

Székesfehérvár, Móricz Zs. u. 18. (Móricz Irodaház – 206-os helyiség)
 (20) 4365-220
 matekrisztian@gmail.com
Gyermek és ifjúsági tanácsadás, Kineziológia – Máté Krisztián

Korábbi írásaimat itt olvashatod!

Kövesd oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.