Sportolók lelki-szellemi felkészítése
versenyre, sporteseményre

„Aki fel akar törni az égbe, annak hinnie kell a saját csillagában.” (Jókai Mór)
Ott akarsz lenni a csúcson a legjobbak között? Szeretnéd, ha a te válladat is elégedetten veregetné meg mindenki? Mit gondolsz, mi az ami elválaszt téged valójában a sikertől? Mi az ami meggátol abban téged abban, hogy kihozd magadból a maximumot?
Gondold csak végig azt, hogy egy pontosan és jól összerakott, felkészült emberként mennyivel több mindent tudnál elérni a versenyeid során. Amikor az összpontosítás tűpontos és tökéletes, amikor belül rend van, amikor egy másodperc tört része alatt is megfelelő döntéseket hozol, akkor helyben vagy.
Szeretettel üdvözöllek oldalamon! Máté Krisztán vagyok! KIneziológus (TFH), Gyermek, kamasz és felnőtt lelki-szellemi tanácsadó, Lélekgyógyász
Te benne tudsz maradni a saját feladatodban és minden alkalommal véghez tudod vinni az elképzeléseidet?
Ki tudod hozni magadból a maximumot akár edzésen, akár a küzdelmeid során?
Minden alkalommal tudsz tökéletesen összpontosítani és meg tudod valósítani, amit elterveztél?
Próbáltál már lassítani? Nem csak úgy simán lassabban mozogni, vagy lassabban cselekedni, hanem mindenben lelassítani egy kicsit. Úgy, mint amikor valaki megpróbál testben és lélekben egyaránt megállni egy pillanatra. Ha sikerül lelassítanod és egy kicsit kiszakadnod a körülötted lévő forgatagból, akkor kezded el igazán megérteni a dolgokat. Ahogy mondani szoktam: „Aki siet az nem tud jól várakozni, aki nem tud jól várakozni, az nem fog tudni jól megérkezni.”
Te gondoltad volna, hogy a megértés, amit ezek a dolgok adnak neked elvezetnek oda ahol valójában lenned kell?
A sportolók lelki-szellemi felkészítése során mindig az a célom, hogy a fejekbe a megértést hozzam el. Azzal a megértéssel, amit saját magad fogsz megtapasztalni nálam, sokkal sikeresebben és sokkal hatékonyabban fogod tudni a törekvéseidet és az elképzeléseidet sikerre vinni. Cél, a tűpontos összpontosítás létrehozása és a tökéletes lelki béke elérése. Sokszor a befektetett edzésmunka és a beletett plusz energia nem térül  meg kellőképpen egy verseny, vagy sportesemény alkalmával. Ennek egyik oka az, hogy a versenyzők nem tudnak teljesen benne maradni a saját feladatukban. Ebben is segítek!
A mentális, avagy lelki-szellemi felkészítés egy olyan személyre szabott műhelymunka, ahol a problémák megértésén keresztül egy hatékonyabb teljesítmény elérése a cél.  Az is feladat, hogy jobban megértsd önmagad és azt ami körülötted történik. Azt gondolom, hogy ha kellően tisztában vagy a saját minőségeiddel, tulajdonságaiddal és azokat maximálisan és jól tudod használni, akkor sokkal hatékonyabban fogod tudni véghez vinni a törekvéseidet. Akár edzésen, akár sporteseményen, akár a hétköznapi életed során.
A rendszeres foglalkozások alkalmával jön létre a lelki-szellemi fejlődés, melynek a legnagyobb előnye, hogy az élet minden területére pozitív hatással van.
A foglalkozás díja gyerekeknek (18 éves kor alatt): 12.000 Ft alkalmanként (1 óra)
A foglalkozás díja felnőtteknek: 14.000 Ft alkalmanként (1 óra)
Bejelentkezés, bővebb információ:
Székesfehérvár, Móricz Zs. u. 18. (Móricz Irodaház – 206-os helyiség)
 (20) 4365-220
 matekrisztian@gmail.com
Gyermek és ifjúsági tanácsadás, Kineziológia – Máté Krisztián
Korábbi írásaimat itt olvashatod!

Kövesd oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.