„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.” /Márquez, Gabriel García/

BEMUTATKOZÁS
Gyermektanácsadás, Kineziológia, sportolók felkészítése, számmisztika, masszázsok

Máté KrisztiánEldöntöttem, mert csak egy elhatározás kérdése volt az egész. Nem tétlenkedtem, nem vártam, hanem egyből a tettek mezejére léptem. Itt volt az idő és én tudtam, hogy változnom és változtatnom kell. Ekkor ismertem csak meg igazán önmagam. Azokat amiket addig határvonalnak hittem mára már tudom, hogy kisebb korlát volt csak. Az akkori énemhez képest egy óriási lelki-szellemi fejlődésen estem át. Ez volt az utam, az én utam. Biztosan tudom, hogy ez az irány az, amit mindig is szerettem volna. Most vagyok jól, most vagyok „otthon”. Ez az egész jó pár évvel ezelőtt kezdődött…. eldöntöttem ugyanis, hogy új irányba fordítom a vitorlámat a hajómon és egy másik irányba tartok ezentúl. Eldöntöttem, hogy valamilyen formában emberekkel akarok foglalkozni és megpróbálok ezért mindent megtenni.
Érdekes és hosszú út várt rám, tele nagyon sok hasznos tapasztalattal és megannyi megélt élethelyzettel. Akkor, amikor ebbe belefogtam, még én magam sem gondoltam volna, hogy mennyi minden történik egy emberrel, egy ilyen „átalakulás” során.
Szeretettel Üdvözöllek!
Mi az amiben a segítségedre lehetek? Miben tudom segíteni, támogatni a mindennapjaidat?
Kineziológia – Touch For Health
A Touch For Health Kineziológia egy segítő szándékú támogató kapcsolat, ahol az általad meghatározott cél elérése és annak segítése a legfontosabb. A célja pedig, hogy egyszerű korrekciók segítségével helyreálljon a test természetes energiaáramlása. Segítve ezzel például azt is, hogy egy adott problémához tartozó stressz feloldása megtörténjen benned. Mindezt 42 izom tesztelésén keresztül teszi lehetővé, amellyel a 12+2 fő meridián állapotát méri fel. Ugyanis a meridiánokhoz tartozó izmokat tesztelve képet kapunk a test energetikai állapotáról. Az eltéréseket korrigálva pedig egyensúlyt érhetünk el. Az izomtesztelések és korrekciók során ugyanis mindig a benned lévő egyensúly megteremtése a cél. Minden esetben a test-lélek-szellem harmóniájának elérésére a törekszem. Ez az egység az, amely harmonikussá és kiegyensúlyozottá teszi mindennapjainkat. (Bővebben)
Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadás

gyermek és ifjúsági tanácsadás

Képzelj el egy felhőtlen utazást, egy olyan kalandot, amely jobbá és szebbé teheti a mindennapjaid. Akár szülőként, akár gyermekként, akár kamaszként érkezel, az életed egy jobb irányt vehet. Aztán boldog és felhőtlen mindennapok következnek, amelyben egy teljes kerek egésznek érzed majd magad és a körülötted lévő világot egyaránt.
A foglalkozások során először a szülővel dolgozom. Először benne indul el egy folyamat a változásra. Az Ő kellő önismereti fejlődése nélkül nem lehet előre lépni. Ezt követően pedig -igény szerint- a gyermekkel találkozom és vele kezdem el a közös munkát. (Bővebben)
Sportolók lelki-szellemi felkészítése
Sportolók felkészítéseTe benne tudsz maradni a saját feladatodban és minden alkalommal véghez tudod vinni az elképzeléseidet?
Ki tudod hozni magadból a maximumot akár edzésen, akár a küzdelmeid során?
Minden alkalommal tudsz kellőképpen összpontosítani és meg tudod valósítani egy sportesemény alkalmával amit elterveztél?
Úgy érzed szükséged lenne lelki békére, kellő hitre és jobb összpontosításra, hogy sikerre vezesd önmagad?
Összpontosítás, tudatosság, letisztult elme, ez lehet a legnagyobb erő számodra!
A lelki-szellemi felkészítés egy olyan személyre szabott műhelymunka, ahol a problémák megértésén keresztül egy hatékonyabb teljesítmény elérése a cél. Mindezek mellett pedig az vezérel, hogy mindenki jobban megértse önmagát és mindent ami körülötte történik a hétköznapok során. Azt gondolom, hogy ha kellően tisztában vagy a saját minőségeiddel és azokat maximálisan és jól tudod használni, akkor sokkal hatékonyabban fogod tudni véghez vinni a törekvéseidet. Akár edzésen, akár sporteseményen, akár a hétköznapi életed során. (Bővebben)
Számmisztika és Lélekgyógyászat
számmisztikaEzt a foglalkozást azért indítottam útjára, mert szeretnék olyan spirituális iránymutatást, egy lehetőséget az emberek kezébe adni, amellyel jobban és hatékonyabban megismerhetik önmagukat. Az én meglátásom szerint -bár ez a két dolog különbözik egymástól- mégis tökéletesen kiegészíti egymást. Pontosan miért is?
A Számmisztikát segítségül hívva a születési dátumodból az alap minőségeidet ismerheted meg mélyebben. Megláthatod azokat az erősségeidet, amelyekkel az életedben sokkal hatékonyabban tudnál működni. Megismerheted jobban és mélyebben azt, hogy valójában milyen az amikor harmonikusan működik minden körülötted. Megértheted azt, hogy mikor vagy egyensúlyban önmagaddal és környezeteddel. Ráláthatsz jobban arra, hogy mik azok a mozgató erők, amelyek életed legfontosabb részét képezik. (Bővebben)
Zen Shiatsu masszázs
Ebben a rohanó és túlhajszolt világban minden embernek szüksége lenne kellő és aktív feltöltődésre. Nem elég csak hátradőlni és megpihenni, hanem meg kell tanulni magunkat átadni a kikapcsolódásnak, relaxációnak. Ebben is segíthet többek között a Zen Shiatsu masszázs, ahol a testben és lélekben egyaránt az egyensúly létrehozása a cél.
Általánosságban elmondható, hogy a masszázs hatására jobb közérzet, derűs, optimista lelkiállapot jön létre. A fájdalmak csökkennek vagy eltűnnek, a szervek működése harmonikussá válik. Erősödik a testtudatosság, amely megtanít érzékelni a változásokat. Hatékonyan oldja a stresszt és segít kiszakadni a gondokkal és rohanással teli mindennapok taposómalmából. (Bővebben)
Személyre szabott életútelemzés (életviteli praktikák)
Azt gondolom, hogy holisztikus szemlélettel, kellő empátiával és odafigyeléssel minden ember problémájára létezik kézzel fogható megoldás. Feltett szándékom, hogy az egyénre szabott életútelemzéssel és az életviteli praktikák segítségével rávilágítsak arra, hogy mindig van lehetőség a változásra és ezáltal egy jobb minőségű élet kialakítására. A cél mindig az, hogy megtaláld a test-lélek-szellem harmóniáját. Abban a tökéletes egységben a lélek hangja is sokkal világosabb és egyértelműbb számodra. Ha a lélek hangja megvan, akkor van iránytűd is az életedhez.
Személyre szabott életút elemzéssel és életviteli praktikákkal, szemléletváltó gondolatok kialakítása kötetlen foglalkozás során, ahol lehetőséged van mindenről részletesen beszélni, amin változtatni szeretnél! (Bővebben)
Frissítő jellegű talpmasszázs
A talpon nemcsak rengeteg idegvégződés található, de a testet behálózó energiapályák, meridiánok is itt végződnek. Testünk akkor működik egészségesen, ha benne az energia szabadon áramlik. Talpunk a legnagyobb igénybevételnek kitett testrészünk éppen ezért megérdemli a kellő törődést és figyelmet. A frissítő jellegű talpmasszázs kedvezően hat a központi idegrendszerre, vérkeringésre, belső szervekre. Elősegíti az általános jó egészségi állapot megtartását és a közérzet javítását is szolgálja. (Bővebben)
Ha úgy érzed én vagyok az utad, szeretettel várlak a Prána Jóga és Egészségközpontban!
Bejelentkezés, bővebb információ:
Székesfehérvár, Móricz Zs. u. 18. (Móricz Irodaház – 206-os helyiség)
telefon (20) 4365-220
email matekrisztian@gmail.com
facebookGyermek és ifjúsági tanácsadás, Kineziológia – Máté Krisztián
“Az élet célja nem a győzelem. Az élet célja növekedni és megosztani. Amikor majd visszanézel arra, hogy mit tettél az életedben, sokkal több elégedettséget nyújt az öröm, amit mások életébe vittél, mint azok az idők, amikor megelőzted, vagy legyőzted őket.” (Harold Kushner)
Gyermektanácsadás, Kineziológia, Számmisztika
Kövesd oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!
Közvetlen üzenet írása
Gyermektanácsadás, Kineziológia, Számmisztika

Gyermektanácsadás, Kineziológia, Számmisztika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.