Kinek egyenesebb az oda vezető út, kinek göröngyösebb, de mindig van út a szív felé. A benned lakozó gyermek mindig tudni fogja, hogy merre tovább, ha megakadnál és nem találnál rá arra a szeretettel teli ösvényre, amely elvezet a feltétel nélküli szeretet birodalmába. 
Sokszor mondom és tanítom azoknak, akik megfordulnak nálam, hogy: „Csináld SZÍVBŐL!” és úgy mindig jobban sikerre tudod majd vinni az elképzeléseidet.
Persze tudom, hogy hajlamosak vagyunk jobban beletemetkezni a mindennapok forgatagába. Tudom azt is, hogy az ember ha elfárad, megpihen. Azt is tudom, hogy akinek sikerül ezalatt az idő alatt új erőre kapnia, az felemelt fejjel lépdel tovább az úton. És tudom azt is, hogy akinek nem sikerül megfelelő erőt gyűjteni, az beleragad a problémákba és nem szabadul onnan egyhamar.
Sokszor nehéz egy teljesen megrekedt élethelyzetből kiszabadulni, de soha nem reménytelen. Mindig a HITünk fogja eldönteni, hogy mennyire vagyunk képesek újra felállni a talpunkra és ha komótos léptekkel is, de újra nekiindulni az úton. 
Nem kellenek nagy lépések, nem kellenek egyből nagy tervek, de meg kell próbálni haladni előre. Ha csak egészen kicsi lépésekkel is indulunk neki, ha csak egészen aprókat is lépünk előre, akkor is elmondhatjuk magunkról, hogy elmozdultunk végre a holtpontról.
Az, aki szisztematikusan, lépésről-lépésre haladva, tudatosan felépítve önmagát, kiszakad a megrekedésből, az már biztosan nyert! Legyőzte önmagát és túllépett, akár a félelmein, akár a fennálló problémáin. És ha még nem is 100%-os a siker, de legalább megpróbált tenni magáért valamit.
Tudom, hogy sokszor nem egyszerű és szükség van külső segítségre, tudom, hogy egy jó iránymutatás, vagy egy jó tanács sokat lendíthet rajtunk.
De a legfontosabb, hogy belül meginduljon valami a lelkünkben és onnan kezdjünk építkezni.
Éppen ezért próbálom sokszor elmondani mindenkinek, hogy „Csináld SZÍVből!”
Ha először csak kicsit sikerül, ha először még nem is érzed annyira a magadénak, de akkor is próbáld szívből tenni, amit teszel. Higgy abban, hogy képes vagy tovább haladni és megcselekedni, amit kell! Higgy abban, hogy ha a kezedben tartod a sorsodat és minden nap SZÍVből cselekszel, mindig előrébb jutsz és közelebb kerülsz a céljaidhoz!
Mindig van út a SZÍV felé! Kinek egyenesebb, kinek göröngyösebb, de mindig van út! És aki kellőképpen meg tudja nyitni önmagát az rálel arra az ösvényre, ami el is vezeti oda…
További írásaimat itt találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.