” Mind utazók vagyunk ….. összekapaszkodunk azokkal, akikkel a szívünk, s nem a kezünk köt össze, és reménykedünk, hogy oda érünk ahová szeretnénk. És az út végén jövünk rá, hogy mind közül csak az számít, hogy tudtunk-e valamit adni magunkból, amitől az útitársunk több lett? ” (A lélek útja)

A mindennapok során sokszor érezheted azt, hogy nem vagy elég talpraesett, vagy elég bátor. Előfordulhat, hogy nem találod a helyedet, vagy nem látod azt az utat amerre tartanod kellene. Az is lehetséges, hogy túl sok a tűz benned és nem tudsz vele mit kezdeni. Persze előfordulhat az is, hogy egyszerűen csak nem tudod elfogadni önmagad, vagy a körülötted lévő világ dolgait.
Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy változnál, vagy változtatnál a saját magad dolgain, vagy hozzáállásán, akkor várlak szeretettel a hamarosan induló önismereti jellegű csoportomba.
A csoportba 15-18 éves kamaszodó fiatalok jelentkezését várom, akik valamilyen okból kifolyólag szeretnének egy jobb utat találni maguknak a mindennapokban. Valami olyan utat, ahol sokkal hatékonyabban, bátrabban és összeszedettebben tudnak az életükben előforduló problémákra, helyzetekre megoldást találni.
Miről is szól mindez? Írok egy pár gondolatot az foglalkozásokkal kapcsolatosan!

A csoportban a dolgok megértése és az együtt fejlődés a cél minden alkalommal. Játékos, könnyed formába öltött gyakorlatokkal, összpontosítást erősítő feladatokkal és mellette sok izgalmas programmal várlak!
Az önismereti csoportfoglalkozások során játékos feladatok formájában különböző témaköröket érintünk, mint például összpontosítást erősítő feladatok, önbizalom növelése, kommunikáció, elfogadás, gondolkodás és cselekvés az egyén és a csapat szintjén.
Egy-két fontos és hasznos információ:
-A csoport maximum 8 fővel indul útjára
-A csoport célja, hogy fejlődj mind lelkileg, mind szellemileg. Leginkább azokon a területeken, amiben nem vagy annyira magabiztos a hétköznapokban. És persze mindezek mellett jól érezd magad!
-A csoportot a maximális tisztelet és az egymás iránti elfogadás jellemzi. A kirekesztő vagy szélsőséges magatartás minden esetben azonnali kizárással jár.
-A csoport a foglalkozások során együtt halad mindenben. Kötetlen feladatokkal és könnyed gyakorlatokkal dolgozunk és közben sokat beszélgetünk! A megértés a cél és az, hogy az adott téma, adott területén mindenki elsajátítsa a tudást!
-Az önismereti csoportfoglalkozások során játékos feladatok formájában különböző témaköröket érintünk, mint például összpontosítást erősítő feladatok, önbizalom növelése, kommunikáció, elfogadás, gondolkodás és cselekvés az egyén és a csapat szintjén.
-Kezdetben 3 egymásra épülő csoportfoglalkozás lesz különböző időpontokban. Ha a csoportnak tetszik és szeretne tovább haladni, akkor ezt követi majd egy másik 3 alkalmas csoportfoglalkozás.
-A foglalkozás ára 9.990 Ft/fő/3 alkalom
Ha ezeken felül bármilyen jellegű kérdésed lenne, akkor keress bátran és bizalommal!
Írhatsz privát üzenetet, vagy akár személyesen is beszélhetünk róla, ha úgy szimpatikusabb neked!
Szeretnél rólam többet tudni?  Bővebben itt olvashatsz velem kapcsolatosan!
Bejelentkezés, bővebb információ:
 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.