Hatékony vizsgafelkészítés?
Sokszor érkezik el egy ember életében az a pillanat, amikor egy(vagy több) vizsgára kell felkészülni. Az iskolai tanulmányaink alatt rendszeresen találkozunk ezzel a fajta „feladattal” amellyel valójában arra is megpróbálnak felkészíteni minket, hogy megfeleljünk amikor számot kell adnunk a tudásunkból. Általában az emberek vagy jól veszik az akadályt, vagy görcsössé és idegessé válnak, amikor meghallják azt, hogy: „Vizsga következik hamarosan!”

Sokszor látom és tapasztalom azt, hogy a legtöbben nem tudják azt a tudást visszaadni, ami valójában bennük van. Ennek számos oka lehet, mégpedig az, ha valaki a tanulás, felkészülés során nem tud megfelelően összpontosítani a feladatokra és ezért nem tud rendesen felkészülni.
Oka lehet még az is, hogy fel tud készülni rendesen, az összpontosítása is megfelelő, de a vizsgadrukk erősebb nála és nem képes érvényesülni. Vagy olyan is előfordul, hogy valaki egyszerűen csak bal lábbal kel fel és kifogja azt a napot, amikor semmi nem sikerül.
Mondjuk ebben konkrétan nem hiszek, de abban igen, hogy a gondolatainknak és a gondolati mintáinknak fontos szerepe van az életünkben. Amelyek arra is tökéletesen megfelelnek, hogy egy-egy ilyen helyzetben átlendítsenek minket a holtponton és megpróbáljunk sokkal határozottabban és összeszedettebben szerepelni a megmérettetés alkalmával.
Éppen ezért próbálok meg segítséget nyújtani azoknak akik vizsgák előtt állnak, vagy felkészülnek éppen egy adott vizsgára, vagy vizsgák sorozatára (pl.: érettségi).
Ez a bejegyzés neked szól, ha…

Érettségi vizsgák előtt állsz, de nem sikerül összpontosítanod a tanulásra? Bármiből is vizsgázol nem tudod előhozni magadból a tudást? Úgy érzed nagy a teher rajtad és nem tudsz hétről-hétre rendesen felkészülni az iskolai számadásokra?
Próbáltál már teljesen elcsendesedni, relaxálni és egy új szemszögből nézni a körülötted lévő dolgokat?
Változnál? Változtatnál? Várlak szeretettel!
Hatékony vizsgafelkészítés! Összpontosítást erősítő gyakorlatokkal, életformáló gondolatokkal, életviteli praktikákkal nem csak a jobb és hatékonyabb tanulásért!
A  foglalkozás ára: 5.000 Ft/alkalom
A foglalkozás időtartama: 1 óra
Ha ezeken felül bármilyen jellegű kérdésed lenne, akkor keress bátran és bizalommal!
Írhatsz privát üzenetet, vagy akár személyesen is beszélhetünk róla, ha úgy szimpatikusabb neked!
Szeretnél rólam többet tudni?  Bővebben itt olvashatsz velem kapcsolatosan!
Bejelentkezés, bővebb információ:
 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése
Korábbi írásaimat itt olvashatod!
Követheted oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.