„Sokan közülünk úgy járják életük útját, hogy nincsenek tudatában a lépteiknek. Mivel azt hisszük, hogy a boldogság nem itt, hanem a jövőben vár ránk, megszoktuk, hogy folyton rohanjunk. Ezért olyan fontos, hogy időnként megálljunk.” (Thich Nhat Hanh)
Mire felnőttek leszünk a legtöbbször csak a taposómalom és a kikapcsolódás nélküli élet rabjaivá, rabszolgáivá válhatunk. Sokszor párosul mindehhez, hogy kialakított életünkben a legtöbbször csak ugyanazon a vágányon haladunk és nem térünk le róla soha.
Mókuskerék! Biztosan hallottad már a kifejezést és biztosan volt is már benne részed. Amikor csak egy síkon, amikor csak egy nyomvonalon haladsz folyamatosan, akkor valójában feléled minden erődet, mert nincs az életedben megújulás és megfelelő feltöltődési pont.
Persze az is előfordulhat, hogy az életed ezen területei rendben vannak, de mellette nincs elég önbizalmad, vagy egyszerűen csak nem tudsz nyitni mások felé. Az is lehet, hogy sok sérelem ér és te csak visszafojtod magadban, mert nem ismered a kiutat a problémáidból.
Aztán persze az is előfordulhat, hogy sikertelennek érzed magad és nem találod azt a lehetőséget, amivel kivezethetnéd magad ebből a negatív élethelyzetből. Sokszor a ránk nehezedő súly is hatalmas problémákat okozhat és a mindennapok ezáltal nehezebbé és elfogadhatatlanabbá válnak számunkra.
Egyszóval számtalan oka lehet annak, hogy az ember a felnőtt korba érve megrekedjen, megálljon, sikertelennek és állandóan teher alatt érezze magát, vagy csak egyszerűen a kiégés közelébe érjen.
Önismereti jellegű felnőtt csoportfoglalkozást indítok, amelynek elsődleges célja az, hogy megtanuld felhőtlenül jól érezni magad a mindennapokban. Megtanuld könnyedén, játékosan felfogni az életben veled szembe jövő szituációkat, feladatokat. Mindezeken felül úgy gondolom, hogy segíthet a  mindennapi problémák megértésében .
Segíthet továbbá nyitottabbá válnunk, és ezáltal jobban beilleszkednünk a környezetünkbe. Megérthetjük általa mások viselkedési mintáit, szokásait és ennek eredményeként könnyebben elfogadhatunk, befogadhatunk bárkit.
Ha úgy érzed eljött az ideje, hogy változnál, vagy változtatnál, akkor eljött a te időd!
Pár hasznos információ a foglalkozással kapcsolatban:
-Az önismereti csoport maximum 8 fővel indul útjára
-A csoport célja, hogy fejlődj mind lelkileg, mind szellemileg. Leginkább azokon a területeken, amiben nem vagy annyira magabiztos a hétköznapokban. És persze mindezek mellett jól érezd magad!
-A csoport a foglalkozások során együtt halad mindenben. Kötetlen feladatokkal és könnyed gyakorlatokkal dolgozunk és közben sokat beszélgetünk! A megértés a cél és az, hogy az adott téma, adott területén mindenki elsajátítson olyan tudást, amelyet az élet bármely területén használni tud!
-Az önismereti csoportfoglalkozások során játékos feladatok formájában különböző témaköröket érintünk, mint például  önbizalom növelése, kommunikáció, elfogadás, gondolkodás és cselekvés az egyén és a csapat szintjén.
-A csoportot a maximális tisztelet és az egymás iránti elfogadás jellemzi. A kirekesztő vagy szélsőséges magatartás minden esetben azonnali kizárással jár.
-Kezdetben 5 egymásra épülő csoportfoglalkozás lesz, különböző időpontokban. Ha a csoportnak tetszik és szeretne tovább haladni, akkor ezt követi majd egy másik 5 alkalmas csoportfoglalkozás.
-A  foglalkozás ára 20.000 Ft/fő
Ha ezeken felül bármilyen jellegű kérdésed lenne, akkor keress bátran és bizalommal!
Írhatsz privát üzenetet, vagy akár személyesen is beszélhetünk róla, ha úgy szimpatikusabb neked!
Szeretnél rólam többet tudni?  Bővebben itt olvashatsz velem kapcsolatosan!
Bejelentkezés, bővebb információ:
 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.