A gyermeked a határait feszegeti és szívesen támogatnád abban, hogy kellően ki tudjon bontakozni?  Az arany középutat keresed és ezt szívesen elérnéd a családon belül is? Valami új dologra lenne szükséged, amivel megteremtheted a békés együttélést és a harmonikus mindennapokat az otthonodban? Szeretnéd, ha a te gyermeked is megtalálná az egyensúlyt a saját életében?

Szeretettel üdvözöllek!

Máté Krisztián vagyok, Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadó! Ki vagyok én? Egy alternatív lehetőség, egy választás, melynek szerepe akkor jön el, amikor valamit már érzékel a szülő, vagy valamit meg akar előzni gyermeke és a saját életében.

Mi történik a tanácsadás során?

Segítelek és támogatlak az elképzeléseidben, céljaidban. Nem csak téged, hanem a gyermekedet, vagy a kamaszodó ifjút is, akivel együtt élsz. A beszélgetésekkel közelebb kerülünk a megértéshez és az önismerethez. Amennyiben készen állsz a változásra, úgy megoldásokat kínálok és közben megmutatom a lehetséges utat, ami elvezet téged a lelki békéhez. Tudatos szülő lehetsz és megismerheted jobban a saját és gyermeked működését is. A gyerekek részére sajátos eszköztárral rendelkezem, a kamaszoknak pedig mély, lelki vetületű beszélgetésekkel és célirányos feladatokkal egyengetem az útját.

Miben tudok segíteni neked és gyermekednek?

  • kommunikációs problémák

  • önbizalomhiány

  • kamaszkori problémák

  • nyugtalanság, félelem, szorongás

  • zavar a társas kapcsolatokban

  • tanulási problémák

  • hiszti, dramatikus jelenetek

  • beilleszkedési problémák

  • motiváció, szorgalom hiánya

  • összpontosítás és figyelem problémák

  • gyermekkori alvásproblémák

  • táplálkozási zavar kezdete

Hogyan segítek mint tanácsadó a gyermeknek?

Tanácsadóként beszélgetéssel, sajátságos eszköztárammal segítem a gyermeket. Akár egy egyszemélyes szakkört is elképzelhetsz, ahol játszunk, beszélgetünk és közben a gyermeket önismeretre és a társas kapcsolatok érték szerinti működtetésére tanítom. Eközben a gyermek épül, rendeződik.

Hogyan segítek mint tanácsadó a szülőnek?

A szülőnek a gyermeknevelés művészetét tanítom meg, hogy az gördülékenyen menjen a mindennapokban. Segítem azt, hogy anyából és apából tudatos szülő váljon, és hogy a gyermekekkel való együttélés, a gyermeknevelés örömteli legyen.

Hogyan indul útjára egy foglalkozássorozat?

A foglalkozások során először a szülővel dolgozom. Először benne indul el egy folyamat a változásra. Az Ő kellő önismereti fejlődése nélkül nem lehet előre lépni. Ezt követően pedig -igény szerint- a gyermekkel találkozom és vele kezdem el a közös munkát.

Mi történik még nálam?

Képzelj el egy felhőtlen utazást, egy olyan kalandot, amely jobbá és szebbé teheti a mindennapjaid. Akár szülőként, akár gyermekként, akár kamaszként érkezel, az életed egy jobb irányt vehet. Aztán boldog és felhőtlen mindennapok következnek, amelyben egy teljes kerek egésznek érzed majd magad!

Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadás
Amit a foglalkozásról érdemes még tudnod:

A tanácsadás időtartama: 70-75 perc
A tanácsadás bevezető áron: 7.500 Ft/alkalom

Bejelentkezés, bővebb információ:

Máté Krisztián
06 (20) 4365 220
gantramate@gmail.com
Facebook üzenetben

Nagyon fontos, hogy a tanácsadó nem pszichológus és nem pszichiáter. Ezen szakemberek eszközeivel nem dolgozik, nem dolgozhat. Sajátos módszerei és eszköztára viszont minden alkalommal rendelkezésre áll!

Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadás, a segítő szándékú lehetőség!

Bővebben rólam itt olvashatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.