Amint azt már többször is beharangoztam szeptembertől új foglalkozásaim indulnak. Megtartva persze a régi szolgáltatásaimat is.
Mivel több új dolog is készülőben van, vagy meg fog újulni, úgy láttam célszerűnek, ha egy helyen összeszedem mindet.
Az alábbi bejegyzésben tehát összeszedem mindazt ami szeptembertől elérhető lesz nálam és megemlítem benne azt is ami augusztusban várható.

Augusztus hónapban

Shiatsu masszázs, ajándék talpmasszázzsal

Kimerültél a mindennapokban és nincs lehetőséged feltöltődésre? Elfáradtál mind testileg, mind lelkileg és szükséged lenne egy kis megújulásra? Szeretnéd megtapasztalni a test-lélek-szellem harmóniáját? Úgy érzed nem találod önmagad?
Itt egy kedvező lehetőség számodra!
A Zen shiatsu masszázs az érintés varázsa, a lélek doktora. A reflexzóna térképen alapuló frissítő talpmasszázs pedig az egészségmegőrzés egyik természetes módja. Mit szólnál hozzá, ha most mindkettő masszázs varászlatos hatását egyszerre tapasztalhatnád meg?
Augusztus hónapban minden Shiatsu masszázs mellé most talpmasszázst adok ajándékba.
A két masszázs időtartama: 1 óra
A Shiatsu masszázs ára: 5.000 Ft/alkalom
A talpmasszázs: AJÁNDÉK!

Szeptember hónapban induló foglalkozások

Fejlesztő gyerekfoglalkozások

Sokszor látok gyerekeket akik nem igazán találják a helyüket a mindennapokban. Látom azt is, hogy sokan nem, vagy csak nagyon nehezen képesek beilleszkedni egy-egy csoportba, vagy osztályba. Az is szembetűnő, hogy a mai rohanó világban nincs megfelelő stratégia a gyerekek kezében (legtöbbször a felnőttekében sem!), hogy miként kommunikáljanak társaikkal egy-egy szituáció során. Aztán ott vannak azok a lelki őrlődések, amikről egyáltalán nem beszélnek otthon a gyerekek és ez rányomja a bélyeget a napjaikra.
Egy nagyon kedves pedagógus barátommal arra az elhatározásra jutottunk, hogy gyerekeknek fogunk csoportos foglalkozásokat szervezni. Azt szeretnénk, ha átadhatnánk azt a tudást ami bennünk van és ami bennünk megfogalmazódott az évek során.
A gyerekfoglalkozásokat nyílt nap (bemutató foglalkozás) előzi majd meg, amelyen egy jelképes díj ellenében lehet majd részt venni. A foglalkozássorozat szeptemberben útnak indul, amely a tervek szerint decemberig fog tartani.
A gyerekfoglalkozásról bővebben itt olvashatsz

Önismereti jellegű csoportfoglalkozások kamaszoknak és felnőtteknek

Mire felnőttek leszünk a legtöbbször csak a taposómalom és a kikapcsolódás nélküli élet rabjaivá, rabszolgáivá válhatunk. Sokszor párosul mindehhez, hogy kialakított életünkben a legtöbbször csak ugyanazon a vágányon haladunk és nem térünk le róla soha.
Mókuskerék! Biztosan hallottad már a kifejezést és biztosan volt is már benne részed. Amikor csak egy síkon, amikor csak egy nyomvonalon haladsz folyamatosan, akkor valójában feléled minden erődet, mert nincs az életedben megújulás és megfelelő feltöltődési pont.
Szeptemberben ismét önismereti jellegű felnőtt és kamasz csoportfoglalkozást indítok, amelynek elsődleges célja az, hogy megtanuld felhőtlenül jól érezni magad a mindennapokban. Megtanuld könnyedén, játékosan felfogni az életben veled szembe jövő szituációkat, feladatokat. Mindezeken felül úgy gondolom, hogy segíthet a  mindennapi problémák megértésében .
Segíthet továbbá nyitottabbá válnunk, és ezáltal jobban beilleszkednünk a környezetünkbe. Megérthetjük általa mások viselkedési mintáit, szokásait és ennek eredményeként könnyebben elfogadhatunk, befogadhatunk bárkit.
Az önismereti csoportfoglalkozásról bővebben itt olvashatsz

Életviteli praktikák workshop

Számtalanszor előfordul, hogy a mindennapjaink során az életünk bizonyos területein nem működnek megfelelően a dolgaink. Sokszor látom és tapasztalom, hogy az emberek szívesen tennének magukért valamit, de fogalmuk sincs arról, hogy merre induljanak. Igaz, hogy régóta foglalkozom életviteli praktikák oktatásával, de eddig mindig úgy gondoltam, hogy ez a lehetőség csak egyéni foglalkozásokra szól. Viszont az elmúlt időszak számomra is egy érdekes dolgot mutatott meg, miszerint az emberek szívesen dolgoznak együtt másokkal a saját és mások problémájának feldolgozásán, megoldásán.
Éppen ezért úgy döntöttem, hogy szeptembertől Életviteli praktikák kiscsoportos foglalkozásokat indítok workshop jelleggel.
Az Életviteli Praktikák Workshopról bővebben itt olvashatsz.

Bejelentkezés, bővebb információ:

 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése
…és ne feledd! A választás a tiéd, én csak egy lehetőség vagyok számodra!
Korábbi írásaimat itt olvashatod!
Követheted oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.