Szeptemberben sikeresen elindultak az új foglalkozásaim. Ezen a sikeren felbuzdulva tovább viszem őket az októberi hónapra. Megtartva persze a régi szolgáltatásaimat is.
Azt gondoltam, hogy a legcélszerűbb, ha egy blogbejegyzésben összesítem és mutatom be az októberi lehetőségeket. Mindezek mellett pedig adok egy kis betekintést abba, ami novemberben várható.

Október hónapban induló foglalkozások

Csoportfoglalkozás 4-5. osztályos gyerekek részére

Sokszor látok gyerekeket akik nem igazán találják a helyüket a mindennapokban. Látom azt is, hogy sokan nem, vagy csak nagyon nehezen képesek beilleszkedni egy-egy csoportba, vagy osztályba. Az is szembetűnő, hogy a mai rohanó világban nincs megfelelő stratégia a gyerekek kezében (legtöbbször a felnőttekében sem!), hogy miként kommunikáljanak társaikkal egy-egy szituáció során. Aztán ott vannak azok a lelki őrlődések, amikről egyáltalán nem beszélnek otthon a gyerekek és ez rányomja a bélyeget a napjaikra.
Egy nagyon kedves pedagógus barátommal arra az elhatározásra jutottunk, hogy gyerekeknek fogunk csoportos foglalkozásokat szervezni. Azt szeretnénk, ha átadhatnánk azt a tudást ami bennünk van és ami bennünk megfogalmazódott az évek során.
A foglalkozást nyílt nap (bemutató foglalkozás) előzi majd meg, amelyen egy jelképes díj ellenében lehet majd részt venni. A foglalkozássorozat októberben útnak indul, amely a tervek szerint decemberig fog tartani.
Bemutató nap, nyílt nap: október 5.
Csoportos foglalkozás (5 alkalmas) 1. alkalom: október 19.
A gyerekfoglalkozásról bővebben itt olvashatsz

Önismereti jellegű csoportfoglalkozás felnőtteknek

Mire felnőttek leszünk a legtöbbször csak a taposómalom és a kikapcsolódás nélküli élet rabjaivá, rabszolgáivá válhatunk. Sokszor párosul mindehhez, hogy kialakított életünkben a legtöbbször csak ugyanazon a vágányon haladunk és nem térünk le róla soha.
Mókuskerék! Biztosan hallottad már a kifejezést és biztosan volt is már benne részed. Amikor csak egy síkon, amikor csak egy nyomvonalon haladsz folyamatosan, akkor valójában feléled minden erődet, mert nincs az életedben megújulás és megfelelő feltöltődési pont.
Októberben ismét önismereti jellegű felnőtt csoportfoglalkozást indítok, amelynek elsődleges célja az, hogy megtanuld felhőtlenül jól érezni magad a mindennapokban. Megtanuld könnyedén, játékosan felfogni az életben veled szembe jövő szituációkat, feladatokat. Mindezeken felül úgy gondolom, hogy segíthet a  mindennapi problémák megértésében .
Segíthet továbbá nyitottabbá válnunk, és ezáltal jobban beilleszkednünk a környezetünkbe. Megérthetjük általa mások viselkedési mintáit, szokásait és ennek eredményeként könnyebben elfogadhatunk, befogadhatunk bárkit.
Önismereti felnőtt csoport (5 alkalmas) 1. alkalom: október 12.
Az önismereti csoportfoglalkozásról bővebben itt olvashatsz

Életviteli praktikák workshop

Számtalanszor előfordul, hogy a mindennapjaink során az életünk bizonyos területein nem működnek megfelelően a dolgaink. Sokszor látom és tapasztalom, hogy az emberek szívesen tennének magukért valamit, de fogalmuk sincs arról, hogy merre induljanak. Igaz, hogy régóta foglalkozom életviteli praktikák oktatásával, de eddig mindig úgy gondoltam, hogy ez a lehetőség csak egyéni foglalkozásokra szól. Viszont az elmúlt időszak számomra is egy érdekes dolgot mutatott meg, miszerint az emberek szívesen dolgoznak együtt másokkal a saját és mások problémájának feldolgozásán, megoldásán.
A csoportok folyamatosan indulnak októberben is!
Az Életviteli Praktikák Workshopról bővebben itt olvashatsz.

Novemberi előzetes

A terveim szerint novemberben egy új területre szeretnék evezni. Egy új foglalkozás jár a fejemben egy ideje, amit úgy gondolok, hogy november hónapban fogok megvalósítani. Egy kicsit ki akarok szakadni a hétköznapi dolgokból és valami újat szeretnék hozni nektek. Valami olyasmit, ami egy másik oldalról világít meg mindenkit és nem a megszokott részünk felől.
Játék a Csillagjegyekkel a Zodiákus mentén
A részletekkel október hónapban jelentkezem!

Bejelentkezés, bővebb információ:

 (20) 4365-220
 gantramate@gmail.com
 Gantramate – A lelked ébredése
 Prána Jóga és Természetgyógyászat
(Székesfehérvár, Zámoly u. 59.)
Közvetlen üzenet küldése
…és ne feledd! A választás a tiéd, én csak egy lehetőség vagyok számodra!
Korábbi írásaimat itt olvashatod!
Követheted oldalaimat a Facebookon és az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.